Veel schrijven…

‘t was een tijdje stil hier, maar niet bij mij.

Muziekmakers

Sinds september ben ik bezig composities te maken in opdracht van st. pierK,  t.b.v een nieuw onderwijsproject “muziekmakers”. Het is een hele klus. Ik schrijf composities voor vier leerlaren voor de leeftijden van ca. 8 t/m 12 jaar, voor band-bezetting met zang en blazers. dat zijn ca. 48 composities. sommige kort, maar sommige ook lang. Daarnaast is er weinig tijd, want de deadline loopt af op 1 februari!

Pim Muda

Ook Pim en ik zijn nog druk aan het schrijven. Er is een doel voor een heel album (waarschijnlijk vinyl) en daarvoor moet veel geschreven worden, maar omdat alles mag, is het ook lastig een duidelijke richting te kiezen, dat vertraagd het e.a., maar onderweg komen er veel goede ideeën tegen en leren we veel. Als alles doorgaat gaan we in februari een week schrijven in Spanje. Dat zal een hoop opleveren denk ik.

Een Koor!

Eén van de grappige dingen is dat we via LinkedIn zijn gevraagd om mee te doen aan een compositie wedstrijd voor het schrijven van Christmas Carols. Daarvoor is de sluitingsdatum 1 maart! das wel snel met alle werkzaamheden, maar het idee ligt er al, het moet alleen uitgewerkt en gearrangeerd voor koor worden. Later hierover meer.

Mijn Boekje

Ja wat toch te doen met mijn piano repertoire boekje. Ik heb besloten de stoute schoenen maar eens aan te trekken en het op te sturen naar een uitgever. Als dat wat wordt laat ik het hier weten en als t niks wordt…ehhh….niet :-)