over mij

In 1999 studeerde ik af aan het conservatorium als pianist pop en jazz.

Als Componist en Arrangeur werkte ik in opdracht van verschillende artiesten als Pim Muda (Ashton Brothers) en zanger Jeff. Ook schreef ik de muziek voor films waaronder de verfilming van “de Sprookjes van Boomans” (4 delen i.s.m. Tim Klaasse en Boele Weemhof) met hoofdrollen van Theo Maassen, Pieter Bouwman, Gert-Jan Dröge. Voor de film Frederique en verschillende andere projecten. Momenteel werk ik aan composities voor muziekonderwijs in opdracht van st. pierK en aan een repertoire boekje voor piano onderwijs, naast autonoom werk.

Simultaan aan mijn leven als componist en toetsenist werkte ik als kopiist voor o.a. Theo Loevendie, Woezel en Pip (Dromenjager), en Reinier Voet & Pigalle 44.

Sinds mijn afstuderen ben ik toetsenist in verschillende popformaties zoals Bob Color, Disco Disciples en verschillende jazz formaties als Triodus (met de inmiddels overleden bassist Theo Hoogstins), Kwartet, Ginger e.a. Ook speel ik  in allerlei muziektheater producties zoals kindertheater “Te Zotte Zeehonde”, “The worst of the 80‘s” (met oa Hans van der Togt), “van Houten en de Beus” en “High Heels in Concert” met o.a. Birgit Schuurman, Jelka van Houten, Lucretia van der Vloot en Dennis (Denise van Donselaar) en theater productie “Daar heeft mijn hart geen reet aan” van Caroline Dest. Momenteel speel ik in de dinnershow van RTL Events “21 On Air”.

Verder geef ik pianoles bij pierK en verzorg ik verschillende samenspel workshops en compositie projecten.

255010_231255110224991_100000215120875_1146482_3140194_n